Sommer og høsttilbud !

Sommer og høstkupp!


Få opp til kr. 3000 i avslag!


Tilbudet gjelder vår King Tut og Isis rundreise

Med avreise på torsdager fra Oslo i mai, juni, juli og september mdr.

Tilbudet gjelder ikke i august mdr

Avslaget gjelder pr bestilling, min. 2 personer:

King Tut Rundreise kr 2000,- i avslag pr bestilling.

Isis Rundreise kr 3000,- i avslag pr bestilling.

Gjelder kun ved bestilling av 5* hotell.

Mulighet for avreise fra Kristiansand, Bergen, Stavanger, Trondheim og Torp.


Oktobertilbud!


Kr 2000,- i avslag pr bestilling,min. 2 personer:

Gjelder både King Tut og Isis rundreise.

Gjelder kun ved bestilling av 5* hotell.

Avreise på tordager fra Oslo.

Mulighet for avreise fra Kristiansand, Bergen, Stavanger, Trondheim og Torp.


» Kontakt oss for mer informasjon og evt bestilling

Tilbud til Tyrkia

Nyhet rundreise til Tyrkia og IstanbulDag 1: Oslo - Istanbul
Avreise fra Gardermoen kl. 13:00 med Turkish Airlines med ankomst til Istanbul kl. 17:45. Vi blir møtt av vår guide på flyplassen som skal kjøre oss til vårt hotell. Hotellet ligger veldig sentralt som har kort avgang til butikker, barer og restauranter. Overnatting i Istanbul.

Dag 2: Heldags utflukt til den gamle bydelen
Frokost på hotellet. Deretter begynner vår reise i Sultan Ahmet distriktet,hjertet av gamle Istanbul, ved Saint Sophia. Bygget av Emperor Justinian i 6 århundre e.kr er denne kirken en av de store underverk i arkitekturens verden og dens massive kuppel dominerer himmelen over Gamle Istanbul. Den er kjent for sin mosaikk, inkludert glitrende portretter av keisere og keiserinner. Den var opprinnelig en moskee inntil 1935, da den ble omgjort til et museum av den Tyrkiske Republikk. Så besøker vi Den blå Moske, navnet har den fått etter de utsøkte flisene som pryder interiøret. Den skriver seg fra det 17 århundre og er den eneste keiserlige moskee med 6 minareter. Vi spaserer til Hippodromen, det antikke Byzantium’s stadion, kunne holde inntil 100,000 tilskuere og fremviste gjenstander fra alle hjørner av riket. Blant disse er en egyptisk obelisk som opprinnelig ble reist i det 16 århundre f.kr av farao Thutmosis III til ære for solguden Amon Ra i byen Theben i Egypt. Den ble brakt til Istanbul av keiser Theodosius I i 390 e.kr som dekorasjon til det antikke Hippodromen. Den ca. 19 meter høye obeliskens fire sider er dekket med hieroglyfiske tegninger. Vi spiser lunsj i en tradisjonell tyrkisk restaurant. Deretter fortsetter vi vår reise til Topkapi Palasset, som fra 15 til 19 århundre var de Ottomanske sultanenes hovedbolig. Vi vil besøke det flotte keiserlige skattkammer og Baghdad Kiosk. Topkapi Palasset er nå et museum og innehar uovertreffelige samlinger smykker, inkludert Spoonmakers Diamant;den tredje største i verden, Ottomanske rettskostymer og keramikk. I tillegg besøker vi det keiserlige våpenlager som fremviser Ottomanske våpen gjennom århundrer. Vårt siste stopp vil bli den underjordiske cisterne som ble bygget av Justinian I i 532 som en utvidelse av en tidligere cisterne konstruert av Constantine den Store. Under den byzantiske periode ble den brukt som vannreservoar for det Store Palasset og andre bygninger i First Hill. Under den Ottomanske perioden var vannet tildelt Topkapi Palasset og vanning av dens hager. På grunn av sin magiske atmosfære og flotte akustikk blir denne cisternen nå brukt til klassiske musikk konserter. Vi kjører tilbake til hotellet med mange uforglemmelige opplevelser. Overnatting i Istanbul.

Dag 3: Båttur på Bosphoros stredet og besøk til Sultanpalasset
Frokost på hotellet. Deretter starter vi et uforglemmelig cruise langs Bosphorus, det fantastiske stredet som skiller Europa fra Asia. Slyngende imellom skogkledde åser er det fylt med moskeer, slott, 19 århundres herskapshus, sjarmerende landsbyer og overdådige barokkbygninger tilhørende de siste Ottomanske sultaner slik som Dolmabache Palasset.
Vi avslutter båtturen på den asiatiske siden og kjører langs med Bosphorus for å spise lunsje i en lokal fiskerestaurant.
Deretter kjører vi til Beylerbeyi Palasset, ved kysten av Bosphorus. Det er muligens det mest elegante blant de siste Ottomanske palasser, sommerboligen til de Ottomanske sultanene laget av hvit marmor. Vi fortsetter så til toppen av Camlica Hill, som byr på panoramisk utsikt over Istanbul, Sea of Marmara og Princes Islands.

Dag 4: Halvdags utflukt til basar området i Istanbul
Frokost på hotellet. Deretter tar guiden oss med til Grand Basar som var handels livets hjerte i den gamle byen og dens 4000 butikker er fulle av skatter slik som tepper og kilims, silke, smykker, keramikk, ikoner og lærvarer. Etter vandring gjennom Grand Basar og handlelysten er mettet, vil vi i riktig ottomansk stil fortsette til det 17 århundres Egyptiske Basar (også kjent som kryddermarkedet). Denne basaren har spesialisert seg på salg av krydder og urtemedisiner. I det siste har det dukket opp butikker som selger annet enn krydder, men du kan fremdeles se og lukte mange interessante krydder, tørkede frukter og nøtter, te, oljer og essenser, søtsaker, bikaker og afrodisiakum. Den Egyptiske Basar har 86 butikker innendørs med et plantemarked på den ene siden og et matmarked på den andre. Vi spiser lunsj på i kryddermarkedet, en av de beste restaurantene i Istanbul som serverer tradisjonelle ottomanske retter. Transport tilbake til hotellet.

Dag 5: Istanbul – Oslo
Frokost på hotellet. Deretter kjører vår guide oss til flypassen for å fly til Oslo med mange uforglemmelige opplevelser og masse inntrykk.

Pris pr. person i dobbelt rom kr. 7999,-
Enkeltroms tillegg kr. 1499,-.

Prisen inkluderer:
* Overnattinger i Istanbul med frokost.
* Flybillett med rutefly Oslo-Istanbul t/r.
* Alle flyskatter og avgifter.
*Lunsj på alle utflukter.
* Inngangsbilletter til utflukter som står i programmet.
* Engelsk talende lokalguide.
* Transport.

Prisen inkluderer ikke:
*Visum til Tyrkia ca. 20 Euro og kjøpes på flyplassen ved ankomst.
*Drikke til måltidene.
*Tips til guiden, bagasjebærer, sjåfører etc. ca. 250 Nkr/person.
*Reise- og avbestillingsforsikring.

Utreisedato:
*Hele året, fredager.

» Kontakt oss for mer informasjon og evt bestilling

Tilbud
Grupperabatt

Grupperabatter:

Grupperabatter oppnås når 4 eller flere personer (voksne) bestiller og reiser på samme tur og bestiller 5* hotell

» Se også reisevilkår
» Kontakt oss for mer informasjon

 
01.jpg
01.jpg
01.jpg
01.jpg
01.jpg
01.jpg
01.jpg